Ons protocol

Samen zorgen we voor een veilige situatie

Protocol Escaping Bistro

De veiligheid van zowel onze gasten als ons personeel is belangrijk voor ons. Daarom hebben we onderstaand protocol opgesteld, om binnen het restaurant een zo veilig mogelijk situatie te kunnen creëren. Graag verzoeken we je dit protocol aandachtig te lezen voor je ons bezoekt.


Algemene richtlijnen voor de bezoekers

 1. Ondanks dat wij ons best doen een veilige situatie te creëren, zal elke activiteit buitenshuis op dit moment een verhoogd risico met zich meedragen. We vragen je hiervan bewust te zijn en in je gedrag rekening mee te houden. Als je tot een risicogroep behoort, wordt het ontraden om naar onze locatie te komen.
 2. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en ons personeel.
 3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Wij zullen dit middels een controlevraag bij binnenkomst ook controleren.
 4. Was bij binnenkomst grondig je handen, dit kan zowel met water/zeep als desinfectiemiddel.
 5. Was na een toiletbezoek wederom grondig je handen.
 6. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 7. Ons personeel wijst je een tafel in het restaurant aan. De tafels zijn door ons op een bepaalde manier neergezet om aan de RIVM-voorschriften te voldoen en mogen daarom ook niet verplaatst worden.
 8. Probeer tijdens je bezoek zo min mogelijk van je tafel weg te lopen, om zo onnodig contact met andere gasten te voorkomen.
 9. Betaal bij voorkeur met pinpas in plaats van contant.
 10. Kom op tijd, maar zorg dat je niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van jouw reservering aanwezig bent.
 11. Wanneer meerdere bezoekers tegelijk op onze locatie aankomen, kan het zijn dat we je verzoeken om nog even buiten onze locatie te wachten voor we je naar je tafel brengen.
 12. Kom zoveel mogelijk met eigen vervoer, met de fiets of lopend. Voorkom onnodige druk op het openbaar vervoer.
 13. Escaping Bistro behoudt zich het recht voor om bezoekers te weigeren bij het vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten of wanneer regels niet goed worden opgevolgd.

Algemene richtlijnen van het restaurant

 1. Er mogen maximaal 30 bezoekers tegelijk in het restaurant aanwezig zijn.
 2. Het bezoeken van het restaurant is alleen mogelijk door vooraf te reserveren via de website, mail of telefoon.
 3. Per avond zijn er twee tijdslots: 17:30 en 20:00. Het tijdslot van 17:30 heeft een vaste eindtijd om 19:30.
 4. De tafels, stoelen, toiletten en andere contactpunten in het restaurant worden dagelijks en tussen de twee tijdslots in gereinigd.
 5. Alle tafels worden op vooraf bepaalde plaatsen in de escape rooms geplaatst met voldoende afstand, om zo aan de geldende RIVM-voorschriften te voldoen.
 6. Groepen van minimaal 4 personen krijgen een privé escape room en zitten dus niet met andere groepen in een ruimte.
 7. Per tafel mogen maximaal 2 personen zitten. Enkel bij mensen uit hetzelfde huishouden is het mogelijk om plaats te nemen aan meerdere aaneengesloten tafels. Ons personeel bepaalt altijd de tafelindeling. 
 8. Ons personeel zal de bestellingen bij de tafels komen opnemen en uitserveren, maar houdt hierbij wel 1,5 meter afstand. Voor het uitserveren maken we gebruik van een serveerwagen, waarbij we je vragen zelf de borden hiervan af te halen en op je tafel te plaatsen.
 9. Om aan het einde van het diner onnodige drukte bij de kassa, garderobe en uitgang te voorkomen, zal ons personeel per tafel de gasten komen ophalen. We vragen de gasten dus nog even te blijven zitten.
 10. Toiletten zijn natuurlijk toegankelijk, maar om drukte te voorkomen vragen we hier wel zo beperkt mogelijk gebruik van te maken.